GYAKORI KÉRDÉSEK

kati-szalon

» Hogyan jelentkezhetek be a Kati Szalonba?

Telefonon a 06 70 948 6003-as telefonszámon, interneten az katiszalon1972@gmail.com email címen.

vagy ide kattintva: >>>>>

» Kell-e vinnem valamit…

Szalonunkban papucsot, törölközőt, masszázsruhát biztosítunk. Nem szükséges magával hozni semmit. A legfontosabb, hogy ezt az időt ténylegesen önmagukra szánják.

» Mikor és kinek ajánlott?

A svédmasszázs korra és nemre való tekintet nélkül mindenkinek ajánlom..

» Ajándékba masszírozást?

Igen, masszázsszalonunkban van lehetőség masszázs ajándékutalvány vásárlására.

Bővebben ide>>> kattintva nézheti meg ajánlatunkat.

» Van-e valamilyen “extra” szolgáltatás a szalonban?

Szex és erotika abszolút NINCS.
Köszönjük!

» Fontos információk:

– A lefoglalt időpontja előtt legalább 5 perccel hamarabb érkezzen meg.

– 10 percen túli késés esetén nem tudjuk biztosan garantálni a teljes lefoglalt időtartamot, hiszen figyelnünk kell a következő vendégre is. Ha egy masszázst 15 perc késéssel tudunk kezdeni, a harmadik vendégnél már ez akár 30 perces várakozást/csúszást  is jelentene.
– Természetesen bárkinél előfordulhat, hogy le kell mondja a lefoglalt időpontját, ezt  lehetőleg a masszázsa előtt legkésőbb 2 órával hamarabb tegye meg, hogy legyen lehetőségünk helyette másik vendégnek szólni, akinek nem tudtunk időpontot biztosítani. 06-70-948-6003
– Kérjük mobiltelefonját a szalonunkban némítsa le, hogy a maximális relaxációt biztosítani tudjuk vendégeinknek.
Köszönjük megértését!

» Le kellene vennem az alsóneműmet masszírozás közben?

Nem kell levenni a fehérneműt. Számodra elviselhető legkisebb fehérneműt vegyél fel! A masszőr mindig betakar és csak az éppen kezelt testfelület marad szabadon! No, meg egy képzett és profi masszőr még véletlenül sem fog hozzáérni az intim testrészedhez.

» Mi történik, ha elszunyókálok, masszázs közben?

Ez szinte természetes.

Nagyon sok kedves vendég békésen szunyókál masszázs közben. Ez teljesen hétköznapi dolog.

» Beszélgessek a masszőrrel?

A masszázs közben nem igazán kell beszélgetni, hiszen a vendégnek az ellazulás fontos, a masszőrnek a koncentráció.  Az ágyon ellazulsz. Csak csukd be nyugodtan a szemed és lazíts! Amennyiben kényelmetlenséget vagy fájdalmat érzel, természetesen szólj!

» Honnan tudom, hogy „igazi” masszázst kapok?

Ha új helyet, vagy új masszőrt szeretnél kipróbálni és nem valamelyik jó barátod vagy ismerősöd ajánlotta mindenképp telefonálj oda előbb és kérdezz! Ha a kérdésekre nem, vagy nem jól, nem szakszerűen és nem türelemmel válaszolnak, ha nem érdeklődnek a panaszaidról vagy a kívánságaidról, ha nem tájékoztatnak a leggyakoribb ellenjavallatokról (pl. nem érdeklődnek a udvariasan a korodról, vérnyomásodról, visszerekről, friss műtétekről, stb.) akkor alaposan fontold meg, hogy vállalod-e az új helyet.

» Úgy érzem, nem elég erősen masszíroznak, de nem akarok szólni. Mit csináljak?

Beszélj a masszőrrel nyíltan, ám ne felejtsd, az csak egy mítosz, hogy a masszázs csak akkor használ, ha fáj. Annyiféle masszázs-típust ismerünk már és közülük sokban semmi szerepe nincs a nagy nyomásnak vagy fájdalomnak. Sőt, a túl nagy fájdalom hatására az izmok begörcsölhetnek. Egy hüvelykujj-szabály: az általad “beállított” tízes skálán a fájdalom sose legyen nagyobb hatos-hetes erősségűnél!

» Fájni fog?

A masszázs soha nem fájhat, de lehetnek érzékeny területek pl. kialakult izomcsomók, letapadt izomzat, ahol a masszázs az úgynevezett. “jóleső fájdalom” érzetet keltheti. Ha túl erős, vagy fájdalmas a masszázs, azonnal szóljon masszőrnek. A jó masszőr képes a nyomás intenzitását változtatni, ezáltal megtalálni az optimális erősséget.

» Mi az, amit még feltétlenül tudnom kell a bejelentkezés előtt?

Kérjük, bejelentkezés előtt olvassa el a “A masszázs javallatai, ellenjavallatai”  információkat. Ha úgy értékeli – vagy gyanúja van -, hogy valamelyik ellenjavallat Önre is vonatkozik, akkor ezt bejelentkezéskor jelezze.

» Nem érek oda a megbeszélt időpontra..

Próbálunk minden helyzetet rugalmasan kezelni, de kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön után következő vendégünk terhére a kezelések időtartamát meghosszabbítani nem tudjuk.

» Szégyenlős vagyok. Vetkőzésnél, öltözésnél jelen van a masszőr?

A vetkőzésénél, öltözésnél Ön teljesen egyedül van.

» A masszázs közben wc-re kell mennem…

Természetes, hisz az anyagcsere beindul…Szóljon – megszakítjuk a masszázst – és nyugodtan látogassa meg a mellékhelyiséget.

» Van Internet? Használhatok internetet?

ingyenes-internet-kati-szalon.hu

Bizonyos kezeléseknél természetesen használhatod Ingyenesen a wifit! A jelszót megtalálod a falra kiírva, vagy kérdezd Tőlem!