A köröm készítésének kedvenc része az a végső lakkozás, amely lenyűgöző fényt kölcsönöz körmeidnek.

Abban a pillanatban valószínűleg már el is felejtetted a pedikűr munkaigényes többi lépéseit, mert nem igazán fontosak. Ugye?

Elmondom, hogy a pedikűr nem csak a körmök felületes megjelenéséről szól.

(Természetesen nem szeretnélek minden részlettel fárasztani, ezért csak „dió héjban”)

Bármely pedikűr egy szakszerűen felépített munkafolyamat. Az áztatás lágyítja a bőrt és elpusztítja a halott sejtjeket, így különösen, ha a lábad durva vagy repedezett és száraz.

Ha megszáradt, jöhet a körmök alatti tisztítás. A több ezer alkalommal, amikor szandálban sétáltál, a szennyeződés felhalmozódott és a körmök alatt fészkelte be magát.

Ez nemcsak esztétikailag jelenthet csúnya hatást, hanem higiénikus szemszögből fertőzéseket is okozhat. A köröm alatti tisztítás megakadályozza a baktériumok és a szennyeződések eltávolítását.

Következő lépés a csiszolás. Ez szükségtelennek tűnhet, de hadd mondjam el, fontosabb, mint azt gondolod. Idővel a körmök a körömágyon felfelé nőhetnek.

Azonban, ha a lábak körmeinek rendszeres csiszolása és formája megmarad, a körmök egyenletes bázissal rendelkeznek és jó irányban fognak növekedni.

Végül a legjobb rész – a masszázs. Természetesen ez egy pár perces utazás a paradicsomban, de még azért ez is több ennél.

A lábak masszírozása krémmel vagy olajjal ösztönzi az egészséges keringést a lábakban. Ezen kívül hidratálja a bőrt úgy, hogy a száraz foltok eltűnnek.

Amennyiben szeretnél bejelentkezni pedikűrre, kérlek, hívj:

+36/70-948-6003